Ті сі сан (1)

Слива То Че Сан(Ті Сі Сан) 150-170 грн.

Сорт диплоїдної сливи осіннього періоду дозрівання,виведений в Японії,в Україні з’явився порівнянно недавно ,завдяки високим товарним та смаковим якостям отримав високу оцінку наших садівників.Плоди на більшій території України дозрівають 10-15 вересня.Можуть зберігатись 3-4 тижні.Плоди досить крупні,масою 90-160 гр.,м’якуш щільний,соковитий та ароматний.В Японії ,та й у світі слива має статус промислової,адже вона відповідає кільком важливим критеріям,це досить великий розмір плодів,їх смак,зовнішній вигляд,урожайність і,перш за все,смакові якості. .Жовтої сливи такого,досить пізнього, періоду дозрівання ,особливо таких добрих смакових та товарних якостей знайти   складно.Сорт частково самоплідний,проблем із зав’язуванням плодів не спостерігалось.Роль додаткового запилювача добре виконує Широ.Слива сумісна з карликовою підщепою,щеплена на аличі починає плодоносити з третього року. Саджанці цієї культури ми вирощуємо на сильнорослій та карликовій підщепі.